Skolebladet

Langagertidende er et skoleblad, som er skrevet i fin balance mellem elever, forældre og personale. Vi vil gerne fortælle om dagligdagen på Langagerskolen samtidig med, at vi også sætter fokus på de mere faglige områder i forhold til Autisme og ADHD. Det er vores mål, at kombinationen af de to vinkler skal være med til at skabe et interessant, underholdende og ikke mindst aktuelt skoleblad for alle de interesserede parter.

Du er velkommen til at skrive til skolebladet, hvis du har en interessant historie på hjertet. Du kan også sende et billede eller en tegning, som, du synes, skal med i bladet. Redaktionen forbeholder sig dog retten til at vurdere relevansen af det tilsendte.

Du kan skrive til afdelingsleder Henrik Uhre Schmidt, redaktør, på denne adresse: [email protected].

Du er også velkommen til at give respons på samme adresse.

Herunder kan du klikke på de forskellige blade for at læse dem i pdf-format.

Langagertidende 2016

Langager Tidende

Her ligger det seneste nummer af Langager Tidende

Klik her for at læse  bladet.